Netflix viser "Advarsel: downloadgrænse" (Download Limit Warning)

Hvis du ser en fejl på din Android-baserede mobil eller tablet, der siger:

Advarsel: downloadgrænse
Af licensårsager kan denne titel kun downloades 1 gang mere før (DATO).

Det angiver, at du nærmer dig det maksimale antal downloads for en bestemt serie eller film.

Nogle serier og film kan kun downloades et begrænset antal gange pr. år pr. konto. Du kan vælge Download på fejlskærmen for at downloade serien eller filmen, men du vil ikke kunne downloade den samme titel igen før den dato, der er angivet i fejlmeddelelsen. Hvis du vil se serien eller filmen før denne dato, skal du oprette forbindelse til internettet og streame. Ellers kan du vælge at downloade en anden serie eller film.