Netflix-fejl HTP-998

Hvis du får fejlkoden HTP-998, ledsages den ofte af følgende meddelelse:

Vi kan ikke få adgang til disse titler for dig lige nu. Prøv igen senere.

Det skyldes normalt et problem med netværksforbindelsen, der forhindrer din enhed i at få forbindelse til Netflix-tjenesten. Følg nedenstående trin til fejlfinding på din enhed for at løse problemet.

Smart-tv

Genstart din enhed

  1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

  2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

  3. Tilslut enheden igen.

  4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

  1. Sluk for din enhed, og tag stikket ud af dit modem og din router.

  2. Vent 30 sekunder, og tilslut modem og router igen.

  3. Vent 1 minut, og tænd for din enhed igen.

  4. Prøv Netflix igen.

Bemærk:
Nogle enheder, modemmer og routere kan være længere tid om at få forbindelse til internettet igen.

Alle andre enheder

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt os for at hjælpe os med at undersøge det.

Relaterede artikler