Netflix-fejl SSCR-S4010-2203-15-G

Hvis du får fejlkoden SSCR-S4010-2203-15-G på din Android-baserede telefon eller tablet, ledsages den ofte af følgende meddelelse:

Sessionen kunne ikke startes på denne enhed.
SSCR-S4010-2203-15-G

Det skyldes normalt et problem, der forhindrer din Android-enhed i at kommunikere med din Chromecast. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Sluk for din Chromecast, og tænd den igen

1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Sluk for din Android-mobil eller tablet, og tænd den igen

1. Sluk for din mobil eller tablet. Sørg for, at den er slukket og ikke bare låst.

2. Tænd for den igen.

3. Prøv Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk for din enhed, og tag stikket ud af dit modem og din router.

2. Vent 30 sekunder, og tilslut modem og router igen.

3. Vent 1 minut, og tænd for din enhed igen.

4. Prøv Netflix igen.

Bemærk:
Nogle enheder, modemmer og routere kan være længere tid om at få forbindelse til internettet igen.

Nulstil indstillingerne på din Chromecast

1. Hold knappen på din Chromecast nede i 25 sekunder, eller indtil lampen begynder at blinke.

Bemærk:
    Nulstilling af din Chromecast sletter alle indstillinger, der tidligere var gemt på enheden. Følg Googles trin til at konfigurere din Chromecast igen.
  2. Når du har nulstillet enheden, skal du knytte den til din Netflix-konto igen.