Netflix-fejl SSCR-S4010-2203-2002-G

Hvis du får fejlkoden SSCR-S4010-2203-2002-G på din Android-baserede telefon eller tablet, ledsages den ofte af følgende meddelelse:

Sessionen kunne ikke startes på denne enhed.
SSCR-S4010-2203-2002-G

Det skyldes normalt et problem, der forhindrer din Android-enhed i at kommunikere med din Chromecast. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

luk for din Chromecast, og tænd den igen

  1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

  2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

  3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

  4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Sluk for din Android-mobil eller tablet, og tænd den igen

  1. Sluk for din mobil eller tablet. Sørg for, at den er slukket og ikke bare låst.

  2. Tænd for den igen.

  3. Prøv Netflix igen.

Næste skridt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt os for at hjælpe os med at undersøge det.

Relaterede artikler