Sådan tilmelder du dig Netflix

Bliv en af de millioner af abonnenter verden over, som ser prisvindende serier, film, dokumentarer og meget mere uden begrænsninger.

Som Netflix-medlem trækkes betalingen én gang om måneden på den dato, du tilmeldte dig. Der er ingen kontrakter, ingen afmeldingsgebyrer og ingen forpligtelser. Du kan ændre dit abonnement eller afmelde det online når som helst, hvis du finder ud af, at Netflix ikke er noget for dig.

Det er let at oprette en Netflix-konto! Følg nedenstående trin for din platform.

Android

Gå til netflix.com/signup i en mobilbrowser for at tilmelde dig fra din Android-enhed.

Hvis du har downloadet Netflix-appen fra Google Play Butik, kan du tilmelde dig i appen. Du skal bruge en mobil- eller computerbrowser til at fuldføre tilmeldingen.

1. Opret en konto ved at indtaste din e-mailadresse og oprette en adgangskode.

• Hvis du bruger Netflix-appen til Android, modtager du en e-mail fra Netflix med et link til at fuldføre tilmeldingen på Netflix.com via en mobil- eller computerbrowser.

2. Vælg det abonnement, der passer dig bedst. Du kan til enhver tid opgradere eller nedgradere.

3. Indtast en betalingsmåde.

4. Det er det hele. Nu kan du streame!

Computer

1. Gå til netflix.com/signup.

2. Vælg det abonnement, der passer dig bedst. Du kan nedgradere eller opgradere når som helst.

3. Opret en konto ved at indtaste din e-mailadresse og oprette en adgangskode.

4. Indtast en betalingsmåde.

5. Det er det hele. Nu kan du streame!

iPhone, iPad og iPod Touch

1. Gå til netflix.com/signup fra en mobilbrowser.

Bemærk:
    Tilmelding understøttes ikke på Netflix iOS-appen.
  2. Vælg det abonnement, der passer dig bedst. Du kan nedgradere eller opgradere når som helst.

3. Opret en konto ved at indtaste din e-mailadresse og oprette en adgangskode.

4. Indtast en betalingsmåde.

5. Download og log på Netflix-appen på en enhed, der kører iOS 16 eller nyere.

6. Det er det hele. Nu kan du streame!

Smart-tv og streamingafspillere

1. Åbn Netflix-appen.

Bemærk:
    Hvis du har brug for hjælp til at finde appen, kan du søge i vores Hjælp-center efter "Brug af Netflix på" efterfulgt af mærket på din enhed (f.eks. Samsung, Roku, Xbox). Nogle enheder har også en Netflix-knap på deres fjernbetjening.
  2. På de fleste smart-tv'er og streamingafspillere skal du begynde med at angive din e-mailadresse eller dit telefonnummer.

• Når du har gjort det, modtager du en e-mail eller en sms med et aktiveringslink for at fortsætte tilmeldingen.

3. Vælg det abonnement, der passer dig bedst. Du kan nedgradere eller opgradere når som helst.

4. Opret en konto ved at indtaste din e-mailadresse og oprette en adgangskode.

5. Indtast en betalingsmåde.

6. Det er det hele. Nu kan du streame!

Set-top-boks

1. Åbn Netflix-appen.

Bemærk:
    Hvis du har brug for hjælp til at finde appen, kan du søge i vores Hjælp-center efter "Brug af Netflix på," efterfulgt af mærket på din enhed (f.eks. Samsung, Roku, Xbox). Nogle enheder har også en Netflix-knap på deres fjernbetjening.
  2. Vælg det abonnement, der passer dig bedst. Du kan nedgradere eller opgradere når som helst.

3. Opret en konto ved at indtaste din e-mailadresse og oprette en adgangskode.

4. Indtast en betalingsmåde.

5. Det er det hele. Nu kan du streame!

Få mere at vide om Netflix.