Sådan bruger du undertekster, tekstning for hørehæmmede eller sprog for lyd

Du kan ændre undertekster, tekstning for hørehæmmede og sprog for lyd for mange serier og film. Netflix viser 5-7 relevante sprog på tv'er og tv-forbundne enheder, som baseret på din placering og dine sprogindstillinger. På iPhones, iPads, Android-telefoner og -tablets og i webbrowsere kan du se alle tilgængelige sprog for en titel. Ved downloads viser Netflix de 2 mest relevante sprog.

Sådan bruger du undertekster, tekstning for hørehæmmede eller vælger lydsprog:

1. Åbn Netflix.

2. Vælg en serie eller film.

3. Start afspilningen, og tryk på skærmen.

4. Vælg Lyd og undertekster i bunden eller toppen af skærmen.

5. Skift indstillinger for lyd og undertekster

Bemærk:
    Indstillinger for undertekster og lyd gemmes ikke altid, når titler for børn ses med en voksenprofil. De gemmes, når titlerne ses med en børneprofil.

For titler med undertekster for døve og hørehæmmede (TTV) vises TTV-symbolet  på en titels oplysningsside.

Bemærk:
 Nogle serier har muligvis ikke TTV for alle sæsoner eller episoder.