Netflix-fejl UI-800-3 (%MSL_INTERNAL_CODE%)

Hvis du får fejlkoden UI-800-3 (%MSL_INTERNAL_CODE%), vil den ofte være ledsaget af følgende meddelelse:

Der opstod en fejl med Netflix. Prøver igen om [X] sekunder.

Det skyldes normalt et problem med dine forbindelsesindstillinger. Følg nedenstående trin til fejlfinding på din enhed for at løse problemet.

Smart-tv

Gendan dine standardforbindelsesindstillinger

Hvis du har lavet ændringer i forbindelsesindstillingerne på din enhed, skal du ændre disse tilbage til standard.

Blandt disse indstillinger er:

• Tilpassede modemindstillinger.

• Virtual Private Network (VPN) eller proxy forbindelsesindstillinger

• Tilpassede DNS-indstillinger.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger, skal du kontakte producenten af din enhed.

Prøv at starte Netflix igen, når du har nulstillet disse indstillinger.