Netflix viser "Netflix er desværre ikke tilgængelig, hvor du befinder dig"

I visse tilfælde vil du se fejlen:

Netflix er desværre ikke tilgængelig, hvor du befinder dig.
Ønsker du at modtage en e-mail, når Netflix bliver tilgængelig?

Det betyder, at den enhed, du bruger, ikke kan bruges til at oprette en Netflix-konto, hvor du befinder dig. Dette kan skyldes, at det er en ældre enhed, som ikke længere er understøttet.

Følg nedenstående trin for at se Netflix på din enhed.

Jeg vil logge på en eksisterende Netflix-konto

Hvis du har en aktiv Netflix-konto, skal du vælge Log ind og følge instruktionerne på skærmen. Når du er logget ind, vil du kunne se serier og film på enheden som normalt.

Jeg vil oprette en ny Netflix-konto

Du skal tilmelde dig Netflix på en anden enhed eller gå til netflix.com. Når din konto er aktiv, kan du logge på denne enhed og se serier og film som normalt.