Sådan downloader du ved at bruge mobildata i stedet for wi-fi

Meddelelsen "Venter på wi-fi" vises, når din enhed er indstillet til at bruge wi-fi til downloads, men der ikke findes en tilgængelig wi-fi-forbindelse

For at downloade ved brug af dit mobile netværk i stedet for wi-fi:

1. I beskeden "Venter på wi-fi" skal du vælge Downloadindstillinger eller Download nu.

• Hvis du bliver spurgt, om du altid vil downloade via mobilnetværk på en Android-enhed, skal du vælge Tillad.

2. Tryk på kontakten ud for Kun wi-fi for at slå indstillingen fra.

• Download begynder ikke med det samme. Tryk på ikonet Downloads og derefter Download for at begynde.

For at downloade når wi-fi-forbindelsen atter er tilgængelig i stedet for at bruge dit mobilnetværk, skal du vælge Afmeld eller OK.

Indstillingen Kun wi-fi kan ændres når som helst:

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

3. Øverst til højre skal du trykke på Menu .

4. Tryk på App-indstillinger .

5. Under Downloads skal du trykke på kontakten ud for Kun wi-fi for at slå den til eller fra.

Bemærk:
Du kan ikke ændre denne indstilling, hvis du har afventende downloads. Hvis din foretrukne dataindstilling vises i gråt, skal du annullere alle afventende downloads eller vente på, at de er færdige, og derefter prøve igen.