Netflix-fejl NSEZ-403

Du vil muligvis opleve fejlen:

Der gik noget galt
Vi har problemer med din anmodning. Der er meget at udforske på hjemmesiden.

Det skyldes normalt, at der er gemt oplysninger i din browser, som skal opdateres, eller et problem med netværksforbindelsen. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Windows-baserede computere eller Mac-computere

Log ind på en anden enhed

For at lokalisere dit problem skal du logge på Netflix på en enhed på samme netværk som din computer.

Bemærk:
Hvis du allerede er logget ind på en anden enhed, skal du logge af Netflix først og derefter logge på igen.
  • Hvis du ser en fejl, når du forsøger at logge ind eller se en titel på den pågældende enhed, betyder det, at vi i øjeblikket ikke kan forbinde din konto til Netflix-tjenesten. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke ser en fejl, men ikke kan se Netflix på den pågældende enhed, skal du kontakte kundeservice.

Alle øvrige enheder

Gå til Netflix.com i en webbrowser
  1. Brug en anden computer eller mobilenhed til at oprette forbindelse til det samme wi-fi eller netværk, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå derefter til netflix.com/clearcookies, og log på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan forbinde din konto med Netflix-tjenesten i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får en fejlmeddelelse i din browser, mens du udfører dette trin, kan problemet være et andet. Kontakt os for at få yderligere hjælp.