E-mails fra Netflix om nulstilling af adgangskode

Du kan modtage flere forskellige e-mails fra Netflix, som er relateret til at ændre adgangskoden til din konto.

Nulstil din adgangskode

Hvis du får en e-mail fra Netflix om, at du skal nulstille din adgangskode:

Nulstilling af adgangskode nødvendig

Adgangskoden er blevet opdateret

Hvis du får en e-mail om, at din adgangskode er blevet opdateret, og du ikke har ændret din adgangskode, skal du opdatere din adgangskode. Kontakt kundeservice, hvis du ikke kan opdatere den.

Hvis du ser meddelelsen Adgangskoden er ikke sikker eller for almindelig, når du nulstiller eller ændrer din adgangskode, betyder det, at den valgte adgangskode findes på en liste over kompromitterede eller almindelige adgangskoder, som vi af sikkerhedsmæssige årsager ikke tillader. Du skal vælge en anden.