Netflix viser "En ny version af Netflix-appen er tilgængelig og obligatorisk for at fortsætte".

Hvis du får denne meddelelse:

En ny version af Netflix-appen er tilgængelig og obligatorisk for at fortsætte.

Det betyder, at Netflix-appen skal opdateres.

Opdater appen ved at vælge Opdater nu, eller følg denne vejledning

1. På proceslinjen eller i menuen Start skal du klikke på Microsoft Store for at åbne den.

2. Klik på Mere (More) ikonet mere > Downloads og opdateringer (Downloads and Updates).

3. Klik på Download ikonet download til højre for Netflix.

4. Prøv Netflix igen, når opdateringen er udført.