Netflix viser meddelelsen "Problem med kommunikation. Prøv igen. (T1-H1-W80072F8A)"

Hvis du ser en fejl på din Windows 10-baserede computer eller tablet, der siger:

Problem med kommunikation. Prøv igen. (T1-H1-W80072F8A)

Det betyder, at Netflix-appen skal opdateres, for at du kan fortsætte med at se Netflix. Sådan opdaterer du appen:

1. På proceslinjen eller i menuen Start skal du klikke på Microsoft Store for at åbne den.

2. Klik på Mere (More) ikonet mere > Downloads og opdateringer (Downloads and Updates).

3. Klik på Download ikonet download til højre for Netflix.

4. Prøv Netflix igen, når opdateringen er udført.