Netflix-fejl S7702-1003

Hvis du får fejlkoden S7702-1003 på din computer, ledsages den ofte af følgende meddelelse:

Vi beklager afbrydelsen
Vi har problemer med at afspille Netflix. Kontrollér, at din browser ikke er i Privat tilstand, og prøv igen.

Det betyder, at Safari bruger funktionen privat browsing. Følg nedenstående trin for at løse problemet

iPad

Slå Privat browsing fra
  1. Vælg knappen Ny side i øverste højre hjørne.

2. Tryk på Privat, og tryk så på Færdig.

3. Åbn en ny side, og prøv at starte Netflix igen.

Mac-computer

Slå Privat browsing fra
  1. Vælg Safari i menulinjen.

2. Vælg Indstillinger (Preferences).

3. På fanen Generelt (General) under Safari åbner med: (Safari opens with:) skal du vælge Et nyt vindue (A new window).

4. Luk vinduet Indstillinger (Preferences) for at gemme din nye indstilling.

5. Vælg Safari i menulinjen.

6. VælgAfslut Safari (Quit Safari).

7. Åbn Safari, og prøv Netflix igen.