Netflix viser " Ikke tilstrækkelig plads" (Not Enough Storage)

Hvis du ser en fejl på din Android-baserede mobil eller tablet, der siger:

Ikke tilstrækkelig plads
Fjern downloadede videoer for at frigøre plads på enheden.

Det betyder, at der ikke er tilstrækkelig plads på din enhed til at downloade serien eller filmen. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Fjern downloads på din enhed

Sådan fjerner du et enkelt download:

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre

3. Tryk på Downloads , og tryk derefter på en serie eller film.

4. Ud for episoden eller filmen med problemet skal du trykke på ikonet for download-status .

5. Tryk på Slet download .

Sådan fjerner du alle downloads:

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

3. Øverst til højre skal du trykke på Menu .

4. Tryk på App-indstillinger .

5. Tryk på Slet alle downloads , og tryk derefter på OK.

Fjern andet indhold, der er gemt på din enhed

Hvis du ikke har nogen downloadede titler, eller hvis det ikke hjalp at fjerne downloadede titler, er du nødt til at frigøre plads på din enhed. Gå til Hjælp til Google, eller kontakt din enhedsproducent for at få vejledning.