Sådan bruger du skærmlæsere med Netflix

Mange skærmlæsere fungerer sammen med Netflix til at finde og afspille serier og film. Nogle af de mere almindelige skærmlæsere, der fungerer sammen med Netflix, er vist nedenfor.

Enhed

Skærmlæser

Apple TV

iPhone, iPad og iPod touch

MacBook

VoiceOver

Android-telefoner og -tablets

TalkBack

Windows-computere

JAWS

NVDA

Chromebook

ChromeVox

Smart-tv'er, Blu-ray-afspillere, set-top-bokse, spillesystemer, streamingafspillere

Mange enheder har indbyggede skærmlæsere. Se tilgængelighedsindstillingerne på din enhed, eller kontakt producenten for flere oplysninger.