Jeg har problemer med at gennemse Netflix sammen med Apple VoiceOver

Hvis du har problemer med at bruge Netflix sammen med Apple VoiceOver-skærmlæseren, kan du prøve disse trin.

Apple TV

Slå Direct Touch til

For at Apple VoiceOver kan identificere Netflix korrekt, skal du slå Direct Touch til.

1. Med VoiceOver aktiveret skal du åbne menuen Rotor ved at rotere to fingre på trackpad'en til Siri Remote.

2. Vælg Direct Touch.

3. Prøv Netflix igen.

Du kan få flere oplysninger om VoiceOver eller Direct Touch eller få hjælp til dette trin ved at gå til Apple-support.