Stemmer er for lave, men baggrundslyde er OK.

Når stemmer i en serie eller film ikke lyder højt nok, men baggrundsstøj og musik lyder normalt, skal du følge nedenstående trin.

Apple TV 4 eller Apple TV 4K

Skift dine lydindstillinger
  1. Gå til Apple TV-menuen, og vælg Video og audio.

  2. Rul ned til Audio, og vælg derefter Audioformat.

  3. Vælg Skift format (Change Format).

  4. Vælg Nyt format (New Format), og slå derefter Dolby Digital 5.1 til.

  5. Prøv Netflix igen.

Hvis det ikke løser problemet, skal du gå tilbage til Skift format-menuen og vælge Stereo, og derefter prøve Netflix igen.

Alle andre enheder

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt os for at hjælpe os med at undersøge det.

Relaterede artikler