Netflix-fejl M7399-1260-00000025

Hvis du får fejlkoden M7399-1260-00000025, ledsages den ofte af følgende meddelelse:

Vi beklager afbrydelsen
Vi har desværre problemer med din anmodning.

Det betyder normalt, at cookiedata på din computer skal opdateres. Følg nedenstående trin for at løse problemet.

Ryd cookies og webstedsdata for netflix.com
  1. Indtast, eller kopiér og indsæt chrome://settings/content/all?searchSubpage=netflix.com i din browsers adresselinje, og tryk derpå Enter eller Return.

2. Klik på Ryd viste data (Clear displayed data), then try Netflix again.

Eller:

1. Klik på Mere øverst til højre i din browser.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Privatliv og sikkerhed (Privacy and security) i menuen til venstre.

4. Klik på Cookies og andre websitedata.

5. Klik på Se alle data og tilladelser for websted (See all site data and permissions).

6. Find netflix.com på listen, og klik på Fjern (Remove) .

7. Prøv Netflix igen.