Netflix viser "Der opstod en fejl i enheden. (500.-117)"

Hvis du ser en fejl på din Android-baserede mobil eller tablet, der siger:

Der opstod en fejl i enheden. Prøv igen (500.-117)

Det skyldes ofte, at der er data på enheden, som skal opdateres. Følg nedenstående trin for at løse problemet.

Afslut og genåbn appen

1. Gå til startskærmen eller app-listen på din enhed.

2. Hold appen nede, og tryk derefter på App info.

3. Tryk på Gennemtving afslutning > OK.

4. Åbn appen, og prøv igen.

Bemærk:
Trinnene til at afslutte og åbne en app igen kan være anderledes for din enhed. Se vejledningen, der fulgte med enheden, eller kontakt producenten.

Næste skridt

Hvis du stadig oplever fejl efter at have udført ovenstående trin, skal du kontrollere den fejlkode, der vises på din Android-telefon eller -tablet: