Netflix viser "Fejl. Kan ikke afspille titel."

I visse tilfælde vil du se en fejlmeddelelse på din iPhone, iPad eller iPod touch, der siger

Beklager, noget gik galt.
Kan ikke afspille titel. Prøv igen senere.

Det betyder normalt, at din Netflix-app skal opdateres. Følg nedenstående trin for at løse problemet Hvis du ser en fejlkode sammen med denne fejlmeddelelse, kan du søge efter fejlkoden i vores Hjælp-center i stedet.

1. Tryk på App Store på startskærmen.

2. Tryk på Søg, og indtast "Netflix".

3. På listen skal du trykke på Netflix og derefter trykke på Opdater. Du skal muligvis indtaste adgangskoden til dit Apple ID. Hvis du har glemt den, kan du følge Apples trin for at nulstille den.

4. Prøv Netflix igen, når opdateringen er udført.