Hjælp til verificering af telefonnummer

Hvis du er på verificeringsskærmbilledet, kan du indtaste telefonnummeret og dit land igen, når du har trykket på tilbage-knappen.

Hvis du ikke længere er på verificeringsskærmbilledet, kan du ændre dit telefonnummer under afsnittet med telefonnummer på din konto.

1. Kontroller, at det telefonnummer og land, du har valgt, er korrekt.

• Du kan indtaste land og telefonnummer igen efter at have trykket på tilbage-knappen på verificeringsskærmbilledet eller ved at gå til afsnittet med telefonnummer på din konto.

2. Hvis telefonnummeret er korrekt, skal du vælge Send koden igen.

• Nogle gange tager det lidt tid, før du ser koderne på din enhed.

3. Når du har modtaget den sekscifrede kode, skal du indtaste den på verificeringsskærmbilledet og vælge Verificer.

1. Sørg for, at den kode, du bruger, er den nyeste Netflix-verificeringskode, du har modtaget.

2. Hvis den nyeste Netflix-verificeringskode ikke virker, skal du vælge Send koden igen.

• Nogle gange tager det lidt tid, før du ser koderne på din enhed.

3. Når du har modtaget den sekscifrede kode, skal du indtaste den på verificeringsskærmbilledet og vælge Verificer.

Hvis du har prøvet ovenstående trin og stadig har brug for hjælp, bedes du kontakte os for at få hjælp.