Netflix-fejl S7336

Hvis du får fejlkoden S7336 på din computer, ledsages den ofte af følgende meddelelse:

Vi beklager afbrydelsen
Det ser ud til, at der er problemer med din skærm. Kontrollér, at din computerskærm er HDCP-kompatibel og ikke er spejlet med AirPlay. Kontakt Apple Support for at få flere oplysninger.

Det betyder sædvanligvis, at videokablet, der forbinder din computer til skærmen, forhindrer Netflix i at fungere. Følg nedenstående trin for at løse problemet.

Brug et understøttet videokabel

Sørg for, at du bruger et understøttet videokabel:

Bemærk:
Hvis du bruger en videokabeladapter, skal begge ender være en understøttet type.
  • HDMI eller HDMI Mini

• USB-C (også kaldet type C)

• Thunderbolt

• DisplayPort eller DisplayPort Mini

Hvis du stadig har problemer, og din videoforbindelse er understøttet, og du ikke bruger en ekstern skærm, kan du fortsætte med trinnene herunder.

Genstart computeren

1. Luk computeren via menuen:

• Mac: Øverst til venstre skal du klikke på Apple-menuen > Luk.

• Windows: På Start-menuen skal du klikke på Tænd/sluk > Luk.

• Chromebook: Nederst til højre skal du klikke på klokkeslættet > Log ud > Luk.