Sådan bruger du Downloads til dig

Brug Downloads til dig til at sikre dig, at du altid har noget, du kan se offline. Downloads til dig downloader automatisk serier og film, vi tror, du vil kunne lide, til din Android-baserede telefon eller tablet eller din iPhone eller iPad.

Funktionen Downloads til dig er ikke tilgængelig med et Netflix-abonnement med reklamer.

Sådan slår du Downloads til dig til eller fra:

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

3. Tryk på Menu  øverst til højre.

4. Tryk på App-indstillinger .

5. Under Downloads skal du trykke på Smart-downloads .

6. Tryk på kontakten ud for Downloads til dig for at slå funktionen til eller fra.

7. Når Downloads til dig er slået til, kan du bruge knapperne og til at justere, hvor meget plads (GB), der kan downloades for hver profil.

Downloads til dig:

• Er tilgængelig på iPhone, iPad og Android-telefoner og -tablets med nyeste version af Netflix-appen.

• Virker, når du er forbundet til wi-fi, så du ikke bruger mobildata.

• Er valgfri. Du kan slå indstillingen til eller fra når som helst under dine indstillinger for Smart-downloads.

Hvis serier og film ikke blev downloadet automatisk, skal du kontrollere om:

1. Downloads til dig er slået til.

2. Din enhed er forbundet til wi-fi.

3. Der er lagerplads nok på din enhed.