Oplysninger om tilgængelighedsfunktioner på Netflix

Her er de seneste tilgængelighedsopdateringer af Netflix-appen.

Tv

2022

Oktober

• Tilføjede symboler for "synstolkning" og "undertekster for døve og hørehæmmede" til titelbeskrivelsen, og aktiverede tekst-til-tale for symbolerne.

Januar

• Rettede et problem med skærmlæsere og rækken Se videre.

• Forhindrer tale, når Netflix er i baggrunden.

2021

Juni

• Rettede et problem med skærmlæser under tilmelding.

April

• Tilføjede manglende tale på forskellige knapper og på titlers oplysningsside.

Marts

• Rettede et problem med tale når man kigger på titler med en børneprofil.

Januar

• Rettede tekst-til-tale-problemer under tilmelding og ved søgning i titler.

2020

September

• Rettede problem med undertekster, der pludselig forsvinder for visse titler.

April

• Rettede problem, hvor undertekster ikke blev vist eller forsvandt for hurtigt.

Februar

• Forbedrede tekst-til-tale i kommunikation vedrørende ændring af e-mailadresse/adgangskode.

iOS

2022

Maj

• Der er tilføjet et badge på oplysningssiden for titler med synstolkning.

Januar

• Tilføjede støtte for tilpassede VoiceOver-handlinger under Nyt og hot (f.eks. Afspil trailer, Føj til Min liste).

• Tilføjede støtte for dynamisk tekst for tekst, ikoner og knapper under Nyt og hot.

2021

December

• Forbedrede VoiceOver-navigationen for Hurtige grin

• Aktiverede tilpassede handlinger for alle knapper i Hurtige grin (f.eks. Del og Afspil klip).

Juli

• Udvidede understøttelse af dynamisk tekst for al tekst på startsiden.

Maj

• Føjede understøttelse af dynamisk tekst til valg af tekststørrelse til oplysningssiden vist efter valg af en serie eller film.

Januar

2020

November

• Tilføjede understøttelse af dynamisk tekst ved yderligere oplysninger om titler, rækkeoverskrifter og Se videre

• Forbedrede muligheder for at filtrere titler hurtigere.

Oktober

Juni

• Forbedrede navnevisning på ikoner (f.eks. Dolby-badges).

Maj

April

• Forbedrede VoiceOver-handlinger i sektionen Nyt og hot/Kommer snart.

Februar

• Opdatering, som sørger for, at automatisk afspilning af trailere stopper, når VoiceOver kører.

• Opdatering, som sørger for, at undertekster i trailere ikke læses højt, når lyden for afspilning er slået fra.

2019

December

• Forbedrede understøttelse af VoiceControl.

Juni

• Opdaterede muligheden for at skifte mellem afspilningsfunktioner.

• Opdaterede afspilningsfunktioner til at blive vist i længere tid, før de bliver skjult.

Android

2023

Januar

• Fokus på knappen Se rulletekster (Watch Credits), når skærmlæseren er aktiv, når en episode eller film er slut.

2022

Oktober

• Tilføjede muligheden for at ændre underteksternes udseende i appen.

• Tilføjede symboler for "synstolkning" og "undertekster for døve og hørehæmmede" til oplysningssiden for titler.

Juli

• Forbedrede farvekontrast for teksten i søgefeltets pladsholdertekst.

• Rettede kontroltypen for knapper på loginsiden.

Juni

• Forbedringer af knapperne (f.eks. etiketter og beskrivelser) og kontrolelementerne i afspilleren og på siden med titeldetaljer.

Marts

• Forbedret kompatibilitet mellem tekst (f.eks. episodetitler) og skærmlæsersoftware.

Februar

• Rettede problemer med knapper på pop op-skærmen med titeloplysninger og i skærmlæsersoftwaren.

Januar

• Tilføjede etiketter for kategorier til rækker.

• Forbedrede etiketter for ikoner på Hjælpesider (for eksempel Afslut opkald-knappen)

• Tilføjede indholdsetiketter til Afspil noget-funktionens Tilbage-knap.

• Udvidede området for knapperne Serier, Film og KategorierStart-skærmen.

• Gjorde knapperne Afspil og Download på titeloplysningssiden større.

• Tilføjede indholdsetiket til knappen Luk på tilmeldningssiderne.

2021

December

• Fjernede overflødige elementer fra skærmlæsere og indholdsetiketter på rækken Se videre nu.

November

• Forbedrede håndtering af lange tekster og titler samt beskrivelser på titeloplysningssiden.

• Ændrede sæsonvælgeren til en knap på titeloplysningssiden.

August

• Tilføjede og forbedrede indholdsetiketter for ikonknapper i Hurtige grin-funktionen.

2020

November

• Forbedrede rækkenavne, så de bliver tagget som overskrifter for nemmere navigation (på telefoner med Android version 9 eller nyere).

• Tilføjede knappen Vis afspilningsfunktioner i afspilleren for at gøre det nemmere at få afspilningsfunktionerne tilbage på skærmen.

Maj

• Forbedrede ventetiden til skjul af afspilningsfunktioner, så de stemmer overens med, hvad der er valgt i Android-indstillingen Handlingstid.

• Rettelser på det nye skærmbillede til redigering af profil.

• Tilføjede navne på navigationsfaner for skærmlæsere.

2019

December

Oktober

• Forbedrede grænsefladen for interaktive valg.

August

Juli

• Forbedrede tilgængelighed i Ekstramateriale.

Juni

• Rettede problemer i grænsefladen for tommelfingerbedømmelser.