Netflix-fejl D7353-5102-6

Vi beklager afbrydelsen
Vi har desværre problemer med din anmodning.

Denne fejl opstår, når et problem med data, som er gemt på din enhed, forhindrer Netflix i at afspille.

Sådan løser du dette problem:

1. Du kan opdatere siden ved at klikke på genindlæsningsikonet ved siden af adresselinjen.

2. Prøv Netflix igen.

1. Afslut din browser.

2. Åbn din browser igen.

3. Prøv Netflix igen.

1. Klik på Indstillinger og mere > Hjælp og feedback > Om Microsoft Edge.

2. Klik på Download og installér.

3. Når opdateringen er gennemført, skal du klikke på Genstart.

4. Prøv Netflix igen.

Hvis du får en fejl eller har behov for hjælp med opdatering af browseren, kan du gå til Microsofts supportwebsted.