Netflix-fejl T7121-3078

Hvis du får fejlkoden T7121-3078 på din trykfølsomme Tesla-skærm, ledsages den ofte af meddelelsen:

Vi beklager afbrydelsen
Det ser ud til, at denne version af din browser ikke længere understøttes. Installer den nyeste version for at fortsætte med at se Netflix.

Det betyder, at din Tesla skal opdateres. Følg disse trin for at løse problemet.

Opdater din Tesla

1. Opret forbindelse til et wi-fi-netværk.

2. Tryk på Betjening (Controls), og tryk derefter på Software. Din Tesla vil søge efter en opdatering.

3. Tryk på Opdatering tilgængelig (Update available).

4. Tryk på Installer nu (Install Now).

Bemærk:
    Bilen vil ikke kunne køre, føre opdateringen er udført.
  5. Prøv Netflix igen, når opdateringen er udført.

Næste skridt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt os for at hjælpe os med at undersøge det.