Netflix viser "Den tilsluttede skærm er ikke understøttet. (10065)"

Kan ikke afspille video
Den tilsluttede skærm er ikke understøttet. (10065)

Denne fejl kan opstå, hvis du benytter en videoudgang, der ikke er understøttet, eller hvis dit Netflix-abonnement ikke understøtter brugen af en mobilenhed til at se Netflix på et tv.

Sådan løser du dette problem:

Kontrollér dit Netflix-abonnement

Muligheden for at bruge en mobilenhed til at se Netflix på tv er ikke tilgængelig med et abonnement med reklamer eller et mobilabonnement.

Hvis du vil se Netflix på dit tv via en mobilenhed, skal du skifte til et abonnement uden reklamer, hvis du på nuværende tidspunkt har et abonnement med reklamer. Hvis du har et mobilabonnement, skal du opgradere dit abonnement til et, der understøtter, at du kan se Netflix på tv.

Kontrollér din videoadapter

Lightning-stik med videoadapter

Kontrollér, at din videoadapter understøttes

1. Fjern alle kabler, der er forbundet til adapteren, og opret derefter forbindelse til din iPhone eller iPad.

2. Gå til Indstillinger (Settings) > Generelt (General) > Om(About) > Apple HDMI-adapter.

3. Kontroller modelnummeret.

Videokabel eller videoadapter med Thunderbolt eller USB-C

For problemer med iPhone- og iPad-enheder med en USB-C-port kan disse tips måske hjælpe:

• Sørg for, at dit tv eller din skærm er indstillet til den korrekte videoindgangskilde.

• Sørg for, at dit videokabel eller din adapter understøtter HDCP 2.2.

• Prøv at bytte om på enderne på videokablet eller adapteren.

• Hvis det er muligt, så prøv at tilslutte til en anden videoport på dit tv eller din skærm.

Se Netflix direkte på dit tv

Hvis dit abonnement understøtter afspilning på et tv, og du har et Netflix-kompatibelt tv eller en Netflix-kompatibel streamingenhed, kan du se Netflix direkte på dit tv via Netflix-appen.