Hvad erTudum?

Tudum er det officielle ledsagerwebsted til Netflix, hvor du kan finde og dyrke dine idoler fra de serier og film, du synes bedst om.

Tudum kan du finde eksklusive interviews, indhold fra bag kulisserne, bonusvideoer og meget mere.

Begynd efterforskningen af Tudum ved at gå til netflix.com/tudum. Og hvis du logger på med din Netflix-konto, får du en mere tilpasset oplevelse baseret på de serier og film, du har bedømt eller set på Netflix for nylig.

Tudum findes i øjeblikket kun på engelsk. Du kan ikke logge på Tudum med en børneprofil. Når du er logget på, vil du muligvis se historier om titler, der ligger over profilens indstilling for aldersgrænse.

Få mere at vide om Tudum, og få et kig bag kulisserne!

Har du spørgsmål eller feedback til Tudum? Kontakt os.