Into the Dead 2: Unleashed – Spørgsmål om spillet

Sidder du fast et eller andet sted i spillet? Er du i tvivl om, hvordan noget fungerer? Har du spørgsmål til spilindstillinger? Disse svar dækker mange gængse spørgsmål til spilteknikken.

Mulige spoilere nedenfor.

Om Into the Dead 2: Unleashed

Into the Dead 2: Unleashed er tilgængeligt for medlemmer af Netflix og kan downloades via mobilappen på Android-telefoner og -tablets samt iPhone, iPad og iPod touch. Vær opmærksom på, at der findes to versioner i app store, der ligner hinanden. Netflix-versionen har Netlix' logo "N" på spillets ikon.

Spillet deler plot og ophav med originalen Into the Dead 2 dog med nogle forskelligheder i spillets opsætning, som f.eks. manglende mulighed for køb i appen. Spillet er helt individuelt. Du kan have begge versioner af spillet på din enhed på samme tid, men din status deles ikke mellem spillene.

System og indstillinger

Tilpas styremåde
I hovedmenuen nederst til venstre skal du trykke på skruenøglen > Styremåde (Controls) og vælge en måde at styre på. Dette kan også gøres under spillet ved at trykke på pause

Juster grafikken
Du kan tilpasse spillets grafik, hvilket kan være en hjælp for at få spillet til at fungere gnidningsfrit på din enhed. I hovedmenuen nederst til venstre skal du trykke på skruenøglen > Grafik (Graphics) og vælge Max, Høj (High), Mellem (Medium), eller Lav (Low), og derefter trykke på Anvend (Apply).

Skift sprog
Spillets sprog svarer automatisk til det sprog, du har tilknyttet din Netflix-profil. Du kan også vælge sprog inde i spillet. I hovedmenuen nederst til venstre skal du trykke på skruenøglen > Sprog (Language) og vælge et sprog.

Sådan spiller du

Story mode
Denne tilstand indeholder 7 kapitler (60 baner i alt). Gennemfør hver bane i historien, og optjen stjerner (maks. 5 pr. bane) og guld. Du kan spille hvert niveau så mange gange, som du har lyst til. Optjen flere stjerner i Story Challenges, og lås op for præmier og flere baner.

Daily mode
Denne tilstand bliver låst op ved bane 8. Målet er at bruge det tildelte våben og den tildelte ven til at udslette så mange zombier som muligt. Dræb det antal zombier, som kræves for få belønninger. Dailies fornys hver dag.

Sidehistorier
Du kan gennemspille 8 originale historier, som låses op, når du når til bestemte baner i story mode. Hver sidehistorie udløser forskellige præmier.

Event
Denne tilstand bliver låst op ved bane 32. Hver event har et bestemt antal baner med mål, som giver dig point, der låser op for forskellige præmier, og sammenligner dig med andre spillere på førertavlen. Hvis du ikke gennemfører en bane, kan du enten få et nyt liv eller afslutte rejsen. Hvis du afslutter rejsen, eller hvis event-uret løber ud, nulstilles eventtilstanden.

Events har 3 sværhedsgrader: Regular, Pro og Elite. Elite-tilstanden låses op, når hovedkampagnen er afsluttet.

Stjerner
Fuldfører du banens mål, bliver du tildelt stjerner. Challenge-stjerner er nødvendige for at låse nye niveauer op. Jo flere stjerner spilleren samler, desto flere våben, venner og boostere låses op.

Guld
Optjen guld ved at vælge tilstanden Story, Event eller Daily. Guld bliver brugt til at opgradere dine våben og venner.

Kroner
Kroner optjenes ved at spille Daily-missioner. De kan bruges til at låse op for nye våben på prisstigen og kan bruges i hele spillet.

Våbenguide

• Sådan låser du op for våben
    Våben bliver låst med stjerner, og du optjener stjerner på hver bane for hver udfordring, du gennemfører.

• Sådan opgraderer du dine våben
    Hvert våben kan opgraderes ved at dræbe zombier. For hvert drab optjenes XP til en specifik genstand. Når en genstands XP er klar til at blive opgraderet, skal du trykke på fanen Våben (Weapons) i hovedmenuen og bruge dit guld på opgraderingen. Når du vinder, låser du op for våben-skins.

Tilgængelige våben:

Pistoler

Defender D9 – Et gammelt men pålideligt våben. Konstruktionen holder endnu.

G911 Enforcer – Politiet ynder at bruge denne lette pistol, der har høj kapacitet.

R77 Rapid – Et hurtigt våben, der er nemt at skjule – kan både skyde enkelte skud og skudsalver. Denne maskinpistol har beskyttet mange af verdens ledere.

Hammerhead 357 – Tungt, langsomt, stor slagkraft. Denne revolver mener det alvorligt.

G911 Black Veil – Bygget til likvidering efter en operation med kodenavnet "Black Veil". Model G911 har lyddæmper, lasersigte og udvidet magasin.

Cartel Twins – Specialbygget 9 mm-pistol, som blev bestilt af en legendarisk gangster. Dobbelt så sjov.

Dragoon IX – En sjælden vintage-model med et separat løb, der affyrer haglpatroner. Blev berømt og brugt i en borgerkrig.

Alpha & Omega – Alfa og omega. Bliver der til den bitre ende.

Jagtgevær

Brute Double – Et gammelt jagtgevær, der er blevet gjort lettere og frækkere. Bedste resultat på klos hold.

Justice M32 – Hav retfærdigheden på din side. Den er langsom, men den slår hårdt og rammer bredt.

ASH-20 Breacher – Milgram udviklede dette automatvåben til angrebsoperationer i krigszoner. Korporal Garcia fandt en anden måde at bruge det på.

S-12 Riot – Det ypperste til kontrol af menneskemængder. Dette taktiske gevær er enestående og en trofast makker at have ved sin side.

Brute Inferno – Dette samlerobjekt, der engang tilhørte en oliebaron, affyrer brændende hagl fra begge løb på samme tid.

The Surgeon – Officielt kaldet The Surge Compact. The Surgeon fik sit kælenavn for sin evne til at udføre smertelige amputationer i baggyderne. Den høje kadence gør den eminent til at redde liv, men patienterne overlever sjældent.

X-12 Tyrant – Dette gevær er konstrueret til at være det ultimative afskrækkelsesvåben, men det viste sig at være lidt for kraftigt til masseproduktion.

Colossus – Hvad Colossus måske savner i forhold til rækkevidde, kompenserer dens effektivitet for. Men skynd dig, når du skal genlade.

MASKINPISTOL

Bandit T9 – Et berygtet våben, der står megen respekt omkring. Bruger meget ammunition.

MT-56A Tactical – Udviklet til bodyguards og angrebsstyrker. Dommedag er bare endnu en mission.

PP20 Dolbenkov – Kombineret med en natkikkert kan den lydløse PP20 Dolbenkov gøre stor skade.

Ezek – Ezeks kompakte konstruktion har revolutioneret maskinpistolernes verden. Formidabel ydeevne.

T19 Rattlesnake – Hurtig. Driftssikker. Dødbringende. Der er intet som en Rattlesnake.

Redacted – Denne tilbageholdte prototype blev fremstillet til nærkampsoperationer – den slags, der ikke findes officielt.

Fate & Fortune – En magtfuld direktør, der troede på, at han kunne være sin egen lykkes smed, fik engang foræret sådan et par.

A45 Apex – Denne kompakte maskinpistol foretrækkes af specialstyrker, fordi den gør det muligt at skifte taktik på kort tid på grund af dens evne til at hurtigt at skifte skydefunktion.

Stormriffel

Militia HK-5A – Et af de mest anvendte angrebsvåben. Lad kampen ske på deres bane.

ARC-4 Guerrilla – Den klassiske ARC blev berømt, efter den blev brugt i mange populære film og tv-serier.

ARC-7 Legion – Bygget til krig. Måske er du ude, hvor du ikke kan bunde, men med denne riffel har du dit på det tørre.

ARC-9 Battalion – Begrænset til brug i militæret. Modellen har dobbelt magasin og granatkaster under løbet.

K1 Stryker – The Stryker lever op til sit navn ved at levere høj præcision, semiautomatik, men den kan også affyre standardpatroner i fuldautomatisk tilstand.

ARC-11 Shadow – Udviklet til hemmelige operationer. Denne version af den klassiske ARC kommer med en ekstra skydefunktion, der afgiver kugler i byger.

Escorpión III – En kendt kartelboss satte engang sine illoyale sicarios på plads med to skorpioner. Våbnet blev senere hængt op på hans kontor til skræk og advarsel.

ARC-12 Vanguard – Giver maksimal effektivitet i breach and clear-operationer, og denne fuldautomatiske variant af ARC-våbnet har et haglgevær under løbet.

Riffel

Wild Spur – Denne klassiske westernriffel har taget livet af et utal af lovløse i sin tid. Den er klar til mere.

Predator 308 – Et kraftfuldt jagtvåben med høj præcision selv på lang afstand.

Javelin AP51 – En notorisk, kraftig .50-kaliber snigskytteriffel, der gennemborer sit mål. Tip: går godt i spænd med eksplosiv ammunition.

F300 Carbine – Med denne hurtige og præcise riffel medfølger en bajonet, som giver en stor fordel i nærkamp.

COBALT Mk. IV – Denne tophemmelige riffel bruger elektromagnetiske felter til at affyre panserbrydende kugler med overlydsfart.

Bue

Spectral II – Denne moderne og lette compoundbue lades hurtigt og kan skyde pile med enorm kraft. De fleste pile kan samles op og genbruges.

Spirit DDX – Lydløst, dødbringende, og kuglerne kan genbruges. Kræver færdigheder.

Absolution – Dette mystiske våben kan lynhurtigt affyre ildkugler med utrolig hastighed eller sende en kugle tilbage med ekstrem kraft.

V.L.A.D. – Very Large Arrow Dispenser var en talentfuld udviklers svar på dommedag. Man kan ramme flere mål med hver genbrugelig harpun.

Specialvåben

Throwing Daggers – Små. Skarpe. Lydløse. Disse Throwing Daggers er virkelig dødbringende ... så ram ikke ved siden af.

Aftershock – Dette specialudviklede elektrificerende våben er fremstillet til at overleve dommedag og kan dræbe målet og lamme omkringstående fjender.

Nailbiter – Denne modificerede sømpistol er perfekt til både at bygge og rive ned med, og den er klar til Jordens undergang.

GL-03 Krampus – En gammeldags mortérkanon med et innovativt mundharpemagasin. Laver du ballade, eller er du sød?

Bainbridge M14 – Dette maskingevær, der er opfundet af den forfængelige opfinder S.G. Bainbridge, skyder en seriøs kugleregn med et enkelt tryk på aftrækkeren.

Hellfire – Denne flammekaster, der er specialbygget til at smelte døde ansigter med, giver et enkelt mål en glohed død eller udsender et ildhav, der antænder alt i nærheden.

Sawtooth – Denne savbladskaster er specialbygget til at klare dommedag. Hun nåede længere end de fleste.

MGN-6 Juggernaut – Alle angrebshelikopterens kræfter er som en orkan af bly i din hule hånd. Men pas på optrækningstiden og den langsomme genladning.

XM-4 Titan – Et topmoderne raketstyr, der destruerer køretøjer, maskingeværreder og alt muligt andet, der formaster sig til at stå i vejen for dig.

M2020 Harbinger – Bæltet på dette maskingevær er krydret med heldige skud, som garanteret vil tilintetgøre dine fjender.

G-8 Marauder – Den berygtede Marauder har gjort mangen en eksplosiv entré gennem tiderne. Send alle seks granater af sted i voldelig vrede, og ban dig vej frem.

Forbrugsvåben

Disse våben er ikke tilgængelige på våbenvalgsskærmen, men kun under spillet.

Knive – Spillerne får én kniv i starten af hver runde. Knive kan redde dig, når du bliver fanget af en zombie.

Granater – Kan kastes efter zombier ved brug af granatknappen på skærmen. Spillerne får én granat i starten af hver runde og kan finde ekstra i ammunitionskasserne.

Kædesav – Et benzindrevet beskæringsværktøj. Godt til at beskære træer, save brænde og nedslagte zombier med.

Kratrydder – Holder forhaven pæn og smadrer zombierne. Indeholder mere brændstof end kædesaven og har en større rækkevidde.

Guide til venner

Venner bliver låst op under spillet og kan hjælpe dig mod zombierne.

Tilgængelige venner:

Krydsning – En loyal ven, der holder dig med selskab. Han er klar til at nedkæmpe zombier.
Særlige evner: Ingen

Bullmastiff – En topaggressiv type. Den ultimative zombieangrebshund.
Særlige evner: Ingen

Golden retriever – Tag den med i story mode for at grave bonusguld op.
Særlige egenskaber: Kan finde ekstra guld i story mode.

Schæfer – En solid ven, der passer på dig. Har mulighed for at redde dig under et løb.
Særlige evner: Kan redde dig

Border collie – Denne vovse er god til at finde ammunition. Hvis du er ved at løbe tør for ammunition, er den klar til at hjælpe.
Særlige evner: Opsnuser ekstra ammunitionskasser

Malaysisk tiger – En rigtig dræber. Har mulighed for at redde dig under et løb.
Særlige evner: Kan redde dig

Bengalsk tiger – Den ultimative dræbermaskine. Har mulighed for at redde dig under et løb.
Særlige evner: Kan redde dig

Alfaulv – Tro ikke, at denne barske jæger er en ensom ulv. Du kan kalde på hele flokken, hvis du er i knibe.
Særlige evner: Kalder på sin flok for at dræbe zombier

Bjørn – En stærk allieret med et brøl, der distraherer fjenderne.
Særlige evner: Brøler for at distrahere fjenderne og nagler dem til stedet.

Puma – En listig jæger, hvis brøl tiltrækker fjender i nærheden.
Særlige evner: Tiltrækker flere zombier.

Dobermann og hvalp – Denne frygtløse mor er trænet i eftersøgning og redning. Hun holder sig enten i nærheden, og har dermed mulighed for at redde dig, eller søger efter ammunition, granater og knive.
Særlige evner: Finder ammunition, knive og granater. Har mulighed for at redde dig.

Vil du vide mere om Into the Dead 2: Unleashed? Gå til siden med Spilsupport