Sådan slår du spilmeddelelser til eller fra

Nogle spil fra Netflix bruger push-meddelelser til spilopdateringer og påmindelser. Følg vejledningen på din enhed for at slå disse meddelelser til eller fra.

iPhone, iPad og iPod touch

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.

2. Tryk på Notifikationer.

3. Rul ned, og vælg spilappen.

4. Tryk på til/fra-knappen Tillad meddelelser for at slå dem fra.

Android-baserede telefoner og tablets

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.

2. Tryk på Meddelelser > Appindstillinger

3. Under rullelisten Seneste finder du de apps, der har sendt dig meddelelser for nylig. Tryk på rullelisten Alle apps for at finde flere apps.

4. Vælg spilappen, og tryk for at slå meddelelser til eller fra

Bemærk:
Disse trin kan variere afhængigt af Android-versionen og enhedens producent. Hvis du ikke kan gennemføre anvisningerne ovenfor, skal du gå til webstedet for Android-enhedens producent eller gå til denne Google-hjælpeside for at få yderligere hjælp.

Læs Sådan slår du spilmeddelelser til eller fra vedrørende meddelelser fra Netflix-appen.