Relic Hunters: Rebels – Spørgsmål om spillet

Sidder du fast et eller andet sted i spillet? Er du i tvivl om, hvordan noget fungerer? Har du spørgsmål til spilindstillinger? Disse svar dækker mange gængse spørgsmål til spilteknikken.

Mulige spoilere nedenfor.

System og indstillinger

Tilpas styremåde
Nederst i venstre hjørne skal du trykke på Muligheder (Options) > Styringstilstand (Control Mode) og vælge mellem Statisk (Static) for et fast layout for controlleren) og Dynamisk (Dynamic), hvor controller følger dine berøringer på skærmen. Tryk på Anvend (Apply).

Tilpas FPS
Nederst i venstre hjørne skal du trykke påMuligheder (Option) > FPS-grænse (FPS Limit). Vælg mellem 30 FPS, 60 FPS og Ingen grænse (No Limit). Tryk på Anvend (Apply), når du er færdig. En lavere FPS-indstilling få spillet til at køre bedre på din enhed.

Skift sprog
Spillets sprog svarer automatisk til det sprog, du har tilknyttet din Netflix-profil. Du kan også vælge sprog inde i spillet. Nederst i venstre hjørne skal du vælge Muligheder (Options) > Sprog (Language). Vælg et sprog, og tryk på Anvend (Apply).

Sådan spiller du

Sådan styrer du din figur
Tryk på figuren, og træk for at bevæge den. Nederst til venstre skal du trykke på sigtekornet for at affyre dit ladte våben. Fjender bliver automatisk gjort til mål.

Niveauers styrker og svagheder
Tryk på et område (Area Stage) for at få mere at vide om det, inden du spiller Vælg det udstyr (Loadout), der fungerer bedst til styrker og svagheder i området. Det våben, du vælger, kan have et ikon på sig:

• Grøn pil op: Våbnets grundlæggende styrke er stærk i dette område

• Rød pil ned: Våbnet er svagere i dette område

• Ingen pil: Våbnet er neutralt og vil gøre skade i normalt omfang

Patruljer (Patrols)
Patruljer er specialmissioner, som udføres i de enkelte territorier, og som garanterer belønninger. Nye patruljer er tilgængelige hver 12. time. Disse missioner låses op ved Rebel Rank 4 og er en god måde til at få fat i de genstande, du ønsker dig.

Daglige missioner / hovedmissioner (Daily / Main Quests)
Tryk på tjeklisteikonet nederst til højre på startsiden for at gå til dine daglige missioner eller hovedmissioner. Disse missioner låses op, når niveau 7 er gennemført. Gennemfør missionerne, og modtag belønninger.

Figurer
Ved spillets begyndelse spiller du med skarpskytten Jimmy. De øvrige Relic Hunters låses op, efterhånden som du gennemfører niveauerne og låser op for nye områder.
Du kan opgradere hver figur ved at samle materialer og opgradere venskabsniveauet (Friendship level). Hver figur har et særligt materiale, som skal anvendes for at opgradere dem. Opgrader dine venner for at maksimere venskabet og forbedre deres statistikker og hjælpe dem med at ramme deres stærkeste form.

Hvad gør man, hvis et niveau er for svært?
Du kan gå tilbage til de niveauer, du allerede har gennemført, og samle mere plyndringsgods og erfaring. Det vil hjælpe dig til næste niveau og gøre dig stærkere, så du kan slå det næste områdes fjender. Opgrader dit våben ved at besøge Barus værksted, eller fremstil et nyt våben der har et omfang, der gør det stærkere på det niveau, du spiller.

Genstande og valuta

Hovedgenstande

• Dusør: Denne valutas kendetegn er en Rød stjerne. De kan komme til syne under spillet på niveauerne eller købes på markedet. Du kan se din beholdning øverst til højre på skærmen.

• Runer: Runer er kendetegnet ved en lilla og gul firkant. De kan komme til syne under spillet på niveauerne eller optjenes i nogle af hovedmissionerne. Du kan se din beholdning øverst til højre på skærmen.

• XP: XP repræsenteres som gule kugler, når du besejrer en fjende. Du kan optjene XP ved at fremstille eller opgradere våben, gennemføre områder og spille bestemte hovedmissioner.

Andre genstande i spillet kan også bruges til at fremstille våben eller til at gå et niveau op i venskab.

Sjældne genstande
Nogle genstande er sværere at få fat i end andre. Du kan se, hvor sjælden en genstand er ved at kigge på baggrundsfarven, når du ser på den i oplysningerne om niveauet eller inventar.

• Grå = almindelig

• Grøn = usædvanlig

• Blå = sjælden

• Lilla = episk

Inventar
Tryk på skattekisteikonet nederst til venstre på startsiden for at tilgå dit inventar. På denne skærm kan du se alle dine genstande, og hvor mange du har af hver.

Bemærk:
Der er ingen grænse for, hvor mange almindelige genstande du kan finde, men blueprints og venskabsgenstande forekommer ikke længere, når du har fremstillet dit eget våben, eller når du når det maksimale niveau af venskab med den pågældende jæger.

Markedspladsen
Tryk på pengeposeikonet nederst til venstre på startsiden for at gå til markedspladsen. Du kan købe materialer og blueprints med dusører og runer! Nye genstande er tilgængelige hver 12. time. Markedspladsen låses op, når du har gennemført Forest Tribe-niveau 6.

Fremstilling

I hovedmenuen nederst til højre kan du trykke på Barus værksted (Baru's Workshop). Her kan du fremstille nye våben og opgradere dem ved at bruge de genstande, du har fundet under spillet.

Sådan fremstiller du våben
Du skal finde og anvende blueprints. De forskellige våben kræver forskellige blueprints, og disse kan findes som plyndringsgods på forskellige niveauer og i forskellige spiltilstande.

Sådan opgraderer du våben
De forskellige våben kræver forskellige ressourcer for at opgradere våbnets rang. Du kan finde dem, du mangler ved at besøge Barus værksted.

Våbenegenskabspoint
(Weapon Trait Points) Du kan bruge materialer og dusører til at forbedre dit våbens egenskabspoint (Trait Points). Hvert våben skal bruge sit eget materiale.

Find materiale til fremstilling
Se niveauet oplysninger, hvis du leder efter et bestemt materiale. Ved at spille niveauet får du chancen for at få fat på den genstand, du leder efter, men du bliver måske nødt til at prøve mere end én gang for at få fat i de sjældne genstande.

Vil du vide mere om Relic Hunters: Rebels? Gå til siden med Spilsupport