Netflix-fejl S7111-5095

Din konto kan ikke bruges på denne lokation. Få mere hjælp på help.netflix.com

Fejlen betyder, at der kan være et problem med din konto. Prøv det relevante trin til fejlfinding herunder:

Du er på en rejse, eller du er flyttet til et andet land for nylig

Kontakt os for at få hjælp med dette problem.

Dit medlemskab er en del af en pakke

Kontakt os for at få hjælp med dette problem.

Din konto er ikke købt direkte fra Netflix eller anden autoriseret forhandler

Hvis du ikke har oprettet din konto direkte hos Netflix, eller hvis du har købt eller modtaget din konto hos en uautoriseret forhandler, skal du oprette en ny konto i det land, hvor du vil bruge kontoen. For at se de betalingsmuligheder, der er tilgængelige i dit land, kan du gå til Sådan betaler du for Netflix.

Bemærk:
Saldoen på en konto, der er betalt med et Netflix-gavekort, kan ikke refunderes og kan ikke overføres til en ny konto i dit nuværende land.

Hvis du har tilmeldt dig Netflix direkte eller gennem en autoriseret forhandler, og dit Netflix-abonnement bliver betalt i det land, du aktuelt befinder dig i, bedes du kontakte os for at få hjælp til at løse problemet.