Netflix-fejl D7361-1254-8004CD22

Hvis du får fejlkoden D7361-1254-8004CD22 sammen med denne meddelelse:

Vi beklager afbrydelsen
Vi har desværre problemer med din anmodning. (Pardon the interruption. Sorry, we're having trouble with your request).

Det betyder, at en skærm eller computerskærm, du bruger, ikke har en indbygget indholdsbeskyttelse, som Netflix skal bruge for at fungere. Følg disse trin for at rette fejlen.

Afbryd forbindelsen til eventuelle sekundære skærme

Afbryd forbindelsen mellem din computer og eventuelle eksterne skærme eller tv'er, og prøv at afspille serien eller filmen igen. Hvis du kan afspille uden problemer, understøtter din eksterne skærm eller dit tv sandsynligvis ikke HDCP-kopibeskyttelse.