Er der et Netflix-spil, du ikke kan finde?

Der kan være forskellige årsager til, at du ikke kan finde det Netflix-spil, som du vil downloade og spille.

Mobilenheden lever ikke op til kravene

Hvis din enhed ikke lever op til minimumkravene, kan det ske, at det spil du leder efter i Netflix-appen eller i app store ikke dukker op.

Se følgende anvisninger for din enhed for at se, om din enhed kan bruges til at spille spillet.

Android-baserede telefoner og tablets

For at spille Netflix Games skal din Android-baserede enhed benytte Android OS 8 eller nyere.

Sådan kontrollerer du din Android-version:

1. Åbn appen Indstillinger.

2. Vælg Om telefon (About phone) eller Om tablet (About tablet).

3. Find nummeret under Android-version.

iPhone, iPad og iPod touch

Din enhed skal køre iOS eller iPadOS 15.0 eller nyere.

Sådan kontrollerer du versionen:

1. Gå til Indstillinger (Settings).

2. Rul ned, og vælg Generelt (General).

3. Vælg Om (About).

4. Du kan se, hvilken version du kører ud for Version.

Bemærk:
Nogle Netflix Games har flere krav. Læs artiklen for at få oplysninger om et bestemt spil.

Hvis din enhed ikke er kompatibel, kan du prøve at spille på en anden enhed.

Enheden understøttes ikke

Spillene kan udelukkende spilles på mobilenheder og downloades via Play Store eller App Store. Spillene kan ikke spilles på tv'er eller lignende platforme.

Brug af Netflix' børneprofiler

Netflix-spil vises ikke, når du bruger en børneprofil, og du vil heller ikke kunne logge på et spil, når du bruger en børneprofil.

Brug en profil, der ikke er en børneprofil for at se og downloade spil.

Indstillinger for aldersgrænser for profilen

Hvis et spil har en højere aldersgrænse end den profil, du bruger, vil du ikke kunne se spillet i Netflix-appen.

Brug en anden profil for at spille, eller rediger aldersgrænsen for profilen for at se flere titler.

Spillet er ikke blevet lanceret endnu

Du er måske blevet nysgerrig efter at have hørt om et spil, der er på vej. Når et Netflix-spil er tilgængeligt, vil det fremgå af artiklen Netflix Games under Tilgængelige spil.

Kom igen senere, hvis spillet ikke findes på listen.