Netflix-fejl 1044

Du vil muligvis få vist fejlkoden -1044 sammen med meddelelsen:

Denne titel kan ikke streames. Prøv en anden titel. (This title is not available to watch instantly -1044). -1044

Denne fejl kan opstå på et tv, en tv-streamingenhed, en kabelboks eller på et Android-tv, en Adroid-mobil eller en Android-tablet.

Hvis du bliver ved med at få denne fejl, betyder det, at Netflix ikke understøtter din enhed. Du er nødt til at bruge en anden Netflix-understøttet enhed for at se Netflix.