Next Stop Nowhere – Spilsupport

Et roadtripeventyr, der foregår i en farverig og brutal vision af det ydre rum.

Få flere oplysninger om Next Stop NowhereNight School Studios websted.

Om spillet

Platforme: Tilgængelig på Apple Arcade til Apple TV, iPhone, iPad eller iPod touch samt macOS

Bemærk:
Dette spil er ikke omfattet af dit Netflix-abonnement

Spilkategori: Eventyr

Antal spillere: Enkeltspiller

Spil offline: Ja

Aldersgrænse: Tjek spillet i App Store

Sprog: Arabisk, kinesisk (forenklet), kinesisk (traditionelt), hollandsk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, portugisisk, russisk, tyrkisk

Udvikler: Night School Studio, et Netflix-spilstudie

Sådan downloader du

Se Next Stop NowhereNight School Studios website for oplysninger om systemkrav, og hvor du kan downloade spillet.

Fejlfinding/problemer

Har du et problem med spillet? Gå til Night School Studios supportwebsted.

Kan du ikke finde det, du leder efter? Se Night School Studios supportwebsted.