At ramme plet! Bagekoks – Spørgsmål om spillet

Sidder du fast et eller andet sted i spillet? Er du i tvivl om, hvordan noget fungerer? Har du spørgsmål til spilindstillinger? Disse svar dækker mange gængse spørgsmål til spilteknikken.

Mulige spoilere nedenfor.

System og indstillinger

Tryk på INDSTILLINGER (SETTINGS) øverst til højre.

Indstillinger

• Musik og lydeffekter
    Brug skyderen til at justere musik- og lydstyrken.

• Sprog
    Spillets sprog svarer automatisk til sproget for din Netflix-profil. Skift sprog ved at klikke på SPROG (LANGUAGE) og vælge et andet sprog.

• Hjælp
    Klik på HJÆLP for at komme til artiklen At ramme plet! Bagekoks – Spilsupport.

• Nulstil vejledning
    Klik på NULSTIL VEJLEDNING (RESET TUTORIALS) for at afspille vejledningen igen. Dine andre spilstatusser nulstilles ikke.

Sådan spiller du

Spil med venner
At spille med venner er præcis det, At ramme plet! Bagekoks handler om. Dyst mod vennerne, og stem på hinandens kager for at finde vinderen. Mindst to og højst seks spillere kan spille i et multiplayerspil.

• Sådan bliver du vært
    Når du vil starte et spil med flere spillere, skal du trykke på VÆRT FOR ET SPIL (HOST A GAME) og derefter deleRUMKODE (ROOMCODE) med de spillere, du vil invitere. Du kan også klikke på deleikonet ud for RUMKODE (ROOMCODE) for at åbne din enheds indstillinger for deling.

• Vælg en spiltilstand
    Som vært, efter du har trykket på VÆRT FOR ET SPIL (HOST A GAME), kan du trykke på SPILTILSTAND (PLAYMODE) for at vælge mellem to multiplayertilstande:

• KLASSISK: Forsøg at lave en kopi af en kage efter bedste evne, ligesom i serien.

• FREEFORM: Lav en kage baseret på et tema. Ikke nogen kopier eller et fast mål – lad din kreativitet råde.

• Sådan deltager du i et spil
    Hvis en af dine venner allerede har startet et multiplayerspil, skal du klikke på DELTAG I ET SPIL (JOIN A GAME) og indtaste din RUMKODE (ROOMCODE). Tryk på SPIL (PLAY) for at deltage i spillet.

• Opret en avatar
    Inden et multiplayerspil starter, kan alle oprette deres egen avatar. Først vælger du en grundform, og så klikker du på DEKORER AVATAR (DECORATE AVATAR) for at dekorere din avatar med genstande fra bakkerne (tryk på piletasterne for at flytte mellem bakkerne). Når du er færdig, skal du skubbe pileknappen hen over skærmen for at bekræfte dine valg og derefter indtaste dit navn og vælge BEKRÆFT (CONFIRM).

• Låste genstande
      Når du skaber din avatar, vil nogle genstande være låst. For at låse dem op skal du lave kager i Bagning bag kulisserne (Backstage Baking) i enkeltspillertilstand og dele dine resultater med andre.

• Sådan starter du spillet
      Hvis du er vært, kan du starte spillet, når alle spillere er klar og har lavet deres avatar.

• Afstemning og vinder
    Efter hvert multiplayerspil stemmer du og dine venner på hinandens kager. Træk bronze-, sølv- og guldpoint til kagerne, som det passer dig. Spilleren med flest point vinder spillet. Ved uafgjort afgør Jacques og Nicole vinderen.

• Pause
    Mellem minispil bliver du og dine venner bedømt på jeres præstation. Der er flere måder at blive bedømt på, f.eks. blindsmagning af Jacques og hurtigste bager.

• Forstyrrelser
    Når der kåres en vinder, får denne tildelt en forstyrrelse (distraction). Du behøver ikke at bruge forstyrrelsen, men hvis du vælger at bruge forstyrrelsen, bliver det næste minispil en større udfordring for dine medspillere.

Bagning bag kulisserne
Bagning bag kulisserne (Backstage Baking) er en enkeltspiller-oplevelse, hvor du kan tage dig god tid til at forbedre dine bageevner. Spil gennem alle kager i dit eget tempo og se, hvor perfekt – eller vild – du kan være. Perfektion er ikke et must – så vær kreativ!

• Vælg et land
    Du kan navigere gennem de forskellige lande ved at bruge piletasterne. Tryk på LAD OS SPILLE (LET'S PLAY!) for at indtaste landet.

• Vælg en kage
    Du kan navigere gennem kagerne ved at bruge piletasterne. Tryk på LAD OS SPILLE (LET'S PLAY) for at spille en kage.

• Del dine resultater
    Når du er færdig med en kage, kan du dele den med dine venner ved at trykke på DEL! (SHARE). Vis dine kager frem, og udfordr andre til at overgå dit mesterværk!

Kan låses op

Når du spiller Bagning bag kulisserne i enkeltspiller-tilstand, kan du låse op for dekorative genstande, der bruges til at lave din avatar i Spil med venner i multiplayertilstand.

For hver kage kan der låses op for to genstande:

1. Den første optjenes, når du gør kagen færdig for første gang.

2. Den anden kan du tjene ved at dele dine resultater.

Minispil

I At ramme plet! Bagekoks laver du kager ved at spille en række minispil. Hvert minispil repræsenterer et trin i bageprocessen. Før et minispil starter, får du en påmindelse om, hvad du skal gøre i det minispil.

• Form
    Form modellen med din finger. Hvert strøg skærer noget af chokoladen af. Prøv at matche eksemplet, eller vær kreativ, og gå efter den form, du ønsker.

• Form omvendt
    Form modellen med din finger. Hvert strøg giver mere chokolade. Prøv at matche eksemplet, eller vær kreativ, og gå efter en form, du ønsker.

• Mal kagen
    Mal din kage ved at stryge fingeren hen over den. Vælg forskellige frugtfarver ved at trykke på farvespandene.

• Bag i lag
    Kombiner ingredienserne fra hylden for at matche opskriften øverst på skærmen. Lad ikke emballagen ende i dejen!

• Bland farver
    Kombiner de rigtige farver fra hylden for at matche farverne øverst på skærmen. Lad ikke frugtfarveflaskerne ende i din glasurblanding.

• Dekorer
    Tag genstande fra transportbåndet, og læg dem på din kage. Prøv at matche eksemplet, eller vær kreativ, og design den kage, du ønsker.

• Dekorer (med gaffelsvirp)
    Træk gaflerne tilbage ved at føre fingeren hen over dem. Slip fingeren for at svirpe genstande på din kage. Du kan se banen på skærmen for det element, du er ved at svirpe. Prøv at matche eksemplet, eller vær kreativ, og design den kage, du ønsker.

Hvis du ikke kan lide nogen af ​​genstandene på gaflerne, kan du svirpe en genstand i papirkurven for at opdatere genstandene på gaflerne.

• Skær fondant
    Skær stykker af overskydende fondant væk ved at stryge fingeren hen over fondanten. Prøv at matche eksemplet, eller lav en form, du synes passer bedst til din kage.

• Skær skabelon og spray
    Klip ud ved at stryge fingeren hen over pappet. Prøv at matche figurerne i eksemplet, eller skab en hvilken som helst form, du gerne vil se på din kage.

Når dine mønstre er klippet ud, kan du spraye frugtfarven på. Vælg den farve, du ønsker, og stryg fingeren hen over skabelonen for at spraye.

• Lag på lag
    Du kan stable de forskellige lag af en kage ved at trykke på skærmen for at slippe et lag. Sørg for at placere dem korrekt, ellers kan de falde af.

Under nogle bagninger skal du også smøre smørcreme på kagelagene for at få dem til at sidde fast. Smør smørcreme på ved at stryg fingeren hen over kagen, hvor smørcremen skal være.

• Skær ud og stabl
    Skær i kagen ved at tegne en streg på tværs med fingeren. Prøv at matche formen på omridset, eller skab en kageform efter din egen smag. Sørg for at kagestykkerne er skåret ordentligt ud, så de kan stables oven på hinanden.

• Skær ud og stabl
    Skær i kagen ved at tegne en streg på tværs med fingeren. Sørg for at fange kagestykkerne i formen.

• Lav en småkage
    Form småkagedejen ved at stryge fingeren hen over den. Skub knappen FORTSÆT (CONTINUE) for at gå til næste trin.

Mal småkagen ved at stryge fingeren over den. Vælg en anden frugtfarve ved at trykke på de forskellige sprøjteposer.

• Udformning
    Træk din finger over dejen for at forme den. Prøv at matche eksemplet, eller lav noget, du kan lide.

• Forbind stykkerne
    Træk elementerne tæt på hinanden for at forbinde dem. Du kan altid fjerne genstande, du har forbundet, ved at trække dem af. Prøv at matche eksemplet, eller lav noget, du selv kan lide, med de tilgængelige dele.

Vil du vide mere om At ramme plet! Bagekoks? Gå til siden med spilsupport.