Rapportér et reklameproblem, eller giv feedback

Hvis du oplever et problem, mens du ser en reklame på Netflix, kan du rapportere problemet direkte via værktøjet Rapportér et problem i Netflix appen til iPhone, iPad eller Apple TV eller på Netflix.com via computerens webbrowser. Når du rapporterer et problem, underretter du vores medarbejdere, som vil undersøge problemet og arbejde på at løse det så hurtigt som muligt.

Du kan bruge værktøjet Rapportér et problem til at rapportere et af disse problemer med en reklame:

• Problemer med en reklames billedkvalitet.

• Problemer med en reklames lydkvalitet eller lydstyrke.

• Problemer med, hvor eller hvornår en reklame blev vist.

• En reklame vises ikke på det ønskede sprog.

• En reklame gentages for ofte.

• En reklame har upassende indhold.

Sådan rapporterer du et problem med en reklame

Rapportér et problem via iPhone, iPad eller Apple TV

1. Mens en reklame vises, skal du trykke på Pausepauseknap.

2. Øverst til højre skal du vælge flagikonet .

3. Vælg det eller de problemer, du oplever.

4. Vælg Send.

Rapportér et problem via computerens webbrowser

1. Mens en reklame vises, skal du trykke på Pausepauseknap.

2. Øverst til højre skal du klikke på flagikonet .

3. Vælg den mulighed, der passer bedst til problemet:

• Lyd-, billed- eller sprogproblemer (Reklamen er svær at høre, se eller forstå.)

• Andet problem (Der er noget andet galt med reklamen.)

4. Vælg eventuelle yderligere problemer.

5. Du kan valgfrit indtaste flere oplysninger om problemet eller beskrive et andet problem.

6. Klik på Send.

Hvis der vises en reklame, du ikke mener, du burde få vist, eller hvis du vil rapportere et problem på en enhed, der ikke indeholder værktøjet Rapportér et problem, kan du kontakte os for at få yderligere hjælp.