Too Hot to Handle: Love Is a Game – Spørgsmål om spillet

Sidder du fast et eller andet sted i spillet? Er du i tvivl om, hvordan noget fungerer? Har du spørgsmål til spilindstillinger? Disse svar dækker mange gængse spørgsmål til spilteknikken.

Mulige spoilere nedenfor.

Du kan også finde svar på almindelige spørgsmål om spillet inde i spillet. Åbn spillet, og tryk på Indstillinger (Settings) > Vejledninger (Tutorials) for at se en liste over forskellige emner.

Du kan ændre din avatars udseende og navn
Vælg kropstype, hudfarve, navn og pronominer på skærmen Skab avatar ved spillets begyndelse. Når du først har valgt avatar og navn kan det ikke ændres under den aktuelle spilsession. Hvis du vil ændre avatar eller navn, må du genstarte spillet ved at gå til fanen Sæsoner (Seasons) og trykke på knappen Genstart sæson (Restart Season).

Ved at trykke på knappen Genstart sæson (Restart Season) sletter du din aktuelle fremgang i spillet!

Du kan skifte frisure, påklædning og tilbehør
Din frisure, din påklædning og dit tilbehør kan ændres gennem hele spillet. Du kan ændre dette når som helst ved at gå til sektionen for dit personlige udseende. Klik på dit profilkort i sektionen ROLLEBESÆTNING SÆSON 1 (SEASON 1 CAST) på fanen Hjem (Home) i øverste højre hjørne, og vælg ikonet for personlig tilpasning. Når du har bekræftet og gemt dit udseende, vil det blive afspejlet i spillet med det samme.

Du kan ændre dine personlighedstræk
I modsætning til dit udseende behøver du ikke vælge personlighedstype ved spillets begyndelse. Det er helt op til dig, om du vælger at være sød (Sweet) , fræk (Naughty) , sympatisk (Agreeable) eller en blanding af alle tre. Du kan forbedre en personlighedstræk ved at træffe valg med det træk, du ønsker at forbedre.

Emojier med en medspillers navn
Emojierne ud for dine medspilleres navne svarer til deres dominerede personlighedstype: sød (Sweet) , sympatisk (Agreeable) , eller fræk (Naughty)

Filtrer potentielle kærlighedsinteresser
Alle kærlighedsinteresser er åbne for romantik uanset køn. Foretag romantiske valg i spillet med de medspillere, du ønsker at skabe en dybere forbindelse til.

Forholdsbarometeret
Forholdsbarometeret viser, hvor tæt du er på dine medspillere. Det kan vise din status i forhold til dine kærlighedsinteresser eller din status i forhold til deltagere, du ikke kan have et romantisk forhold til.

Styrk dit forhold til andre medspillere
Du kan komme tættere på de øvrige medspillere ved at træffe visse valg i spillet. Nogle valg vil forbedre dit forholdsbarometer, andre gør ikke. Du kan ikke miste de point, du allerede har optjent.

Lana
Lana er en stemmeinteraktiv AI-enhed, der holder et vågent øje med deltagerne, giver dig anvisninger under hele opholdet og sørger for, at du er ærlig, når du begår fejl, for at fremme dybere forbindelser, der kommer bag om det ydre.

Brud på reglerne
Lana holder altid øje. Hvis du bryder en regel, vil der blive trukket penge fra den fælles præmiesum. Valg, der bryder med spillets regler, har et udråbstegn. Hvis du beslutter dig for at være lidt vovet, må du være indstillet på at betale prisen for det.

Tjen penge
Selv hvis du bryder nogle af reglerne, kan du stadig få muligheden for at gøre det godt igen på et senere tidspunkt. Og består du Lanas sidste og sværeste prøve, belønner hun dig måske ved at returnere nogle af de tabte penge til præmiepuljen. Hold godt øje med disse muligheder!

Skift påklædning eller frisure for en date
Din frisure og påklædning kan tilpasses, før du tager på date. Du kan også style din date. De ændringer, du foretager, er midlertidige og ophører, når daten er forbi, så mor dig bare!

Sådan ved du, om en date går godt
Når daten starter, fylder du datebarometeret op med hjerter ved at træffe de rigtige valg. Kærlighedspoint fra datebarometeret føjes til dit forholdsbarometer, når daten er forbi, så udnyt chancen for at komme endnu tættere på en af dine medspillere!

Dit ur lyser grønt
Hvis Lana mener, at du er ved at skabe et meningsfuldt bånd til en af dine medspillere, kan hun finde på at slå det grønne lys til på jeres ure. Sker det, tilsidesættes alle regler, og sexforbuddet gælder ikke længere. Få det bedste ud af det!

Gennemførte præstationer vises igen
Nogle præstationer kræver, at du udfører visse handlinger flere gange, før de er fuldført. Gå til fanen Præstationer (Achievements), hvor præstationer med flere etaper vises med mere end ét trofæikon under sig. Jo flere præstationer, desto højere er gevinsten – så bliv ved med at samle trofæer!

Sådan optjenes penge i spillet
Penge i spillet, eller karisma (Charisma) optjenes ved at spille spillet og ved at gennemføre præstationer. Hver gang en præstation gennemføres, uanset om det er en enkelt etape eller hele præstationen, tildeles du karismapoint. Gå til fanen Præstationer (Achievements) regelmæssigt for at indsamle dine karismapoint. Antallet af optjente karismapoint vises øverst i højre hjørne på fanen Præstationer (Achievements). Brug karisma til at låse op for bonusindhold.

Bonusindhold
Bonusindhold tilgås via profilkortene i sektionen ROLLEBESÆTNING SÆSON 1 (SEASON 1 CAST) på fanen Hjem (Home). Tryk på et af profilkortene, og tryk derefter på knappenBonusscener (Bonus Scenes) i bunden af kortet. Disse vil blive låst op, efterhånden som du spiller spillet, og kan købes med karismapoint. Optjen karismapoint ved at samle præstationer, og få indblik i dine yndlingsmedspillere bag kulisserne!

Genstart et kapitel
Hvis du vil genstarte et kapitel, skal du trykke på fanen Sæsoner (Seasons), og derefter trykke på knappen Genstart sæson (Restart Season).

Ved at trykke på knappen Genstart sæson (Restart Season) sletter du din aktuelle spilfremgang, herunder dit tilpassede udseende og forholdsstatus med dine medspillere.

Spring indhold over, som du allerede har læst
Når du har gennemført en sæson, kan du bruge spring over-funktionen og gå direkte til det ulæste indhold, du kan gennemspille nogle af spillets andre slutninger eller genopleve dine yndlingsøjeblikke. Tryk og hold fingeren nede et vilkårligt sted på skærmen for at spole frem. Spring over-funktionen stopper automatisk ved alle valg, dates og fester, så du har nok oplysninger til at træffe de rigtige valg.

Opsummering af valg i procent på skærmen RESUMÉ AF KAPITLET (CHAPTER RECAP)
Procenttegnet ud for hvert valg viser andelen af spillere, der valgte et givent svar. Dit svar er fremhævet med grønt. Kig på de øvrige procentandele for at se, hvordan dine svar klarer sig i sammenligning med andre spilleres.

Vil du vide mere om Too Hot to Handle: Love Is a Game? Gå til siden med spilsupport.