Den samme film eller tv-serie afspilles, når jeg besøger Netflix.com

Hvis den samme film eller episode i en tv-serie afspilles, hver gang du går til Netflix.com på din computer, kan det skyldes, at du bruger et bogmærke eller en favorit, der er kædet til en side på Netflix-webstedet, som automatisk afspiller en bestemt titel. Følg nedenstående trin til fejlfinding for at løse problemet.

Ryd Netflix-cookien
  1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette vil logge dig ud fra din konto.

2. Vælg Log ind (Sign In), og indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.