Netflix-fejl 17377

Der opstod et problem under afspilning af dette element. Prøv igen senere eller vælg et andet element.
Kan ikke afspille titel. Prøv igen senere. Kode:-17377

Denne fejl opstår, når et problem med data, som er gemt på din enhed, forhindrer Netflix i at afspille.

Sådan løser du dette problem:

1. Åbn App Store.

2. Vælg Købt øverst på skærmen.

3. Vælg Netflix.

4. Hvis der er en opdatering tilgængelig, skal du klikke på Opdater. Hvis der ikke findes en opdatering, skal du gå videre til næste trin.

5. Prøv Netflix igen.

1. Sluk enheden.

Bemærk:Hvis du ikke er sikker på, om enheden er helt slukket, eller hvis du ikke kan finde tænd/sluk-knappen, skal du tage stikket ud.

2. Lad enheden være slukket i mindst 30 sekunder.

3. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

1. Vælg Indstillinger på startskærmen.

2. Gå til System > Softwareopdateringer > Opdater software.

3. Vælg Hent og installer, hvis tilgængelig. Hvis du ikke kan se denne mulighed, er din enhed allerede opdateret.

4. Prøv Netflix igen.

Bemærk:Disse trin kan være anderledes for din Apple TV-model. Gå til Apples supportwebsted for at opdatere dit Apple TV-software.

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt os for at hjælpe os med at undersøge det.