Netflix viser, "Adgangskoden er forkert for kontoen med e-mailadressen."

Forkert adgangskode
Adgangskoden er forkert for kontoen med e-mailadressen [email].

Denne fejl opstår, når et problem med data gemt på din iPhone eller iPad forhindrer Netflix-appen i at logge på din konto.

Sådan løser du dette problem:

Nulstil Netflix-appen

Nulstilling af appen vil slette eventuelle downloads gemt på din enhed og logge dig af Netflix.
  1. Gå til startskærmen, og tryk på Indstillinger.

2. Rul ned, og vælg Netflix.

3. Aktivér skyderen Nulstil for at nulstille appen.

4. Prøv Netflix igen.

Installer Netflix-appen igen

Afinstallering af appen vil slette eventuelle downloads gemt på din enhed og logge dig af Netflix.
  1. Gå til startskærmen, og tryk og hold på Netflix-appen.

2. Tryk på Fjern app (Remove app) > Slet app (Delete app) > Slet (Delete).

3. Åbn App Store og søg efter "Netflix."

4. Tryk på Netflix og derefter på sky-ikonet for at hente appen. Du skal muligvis indtaste adgangskoden til dit Apple ID. Hvis du har glemt den, så følg Apples trin til at nulstille den.

5. Prøv Netflix igen, når appen er installeret.

Bemærk:
Hvis du ikke kan finde Netflix-appen, når du har fjernet den, skal du følge Apples trin til at downloade appen i App Store igen.

Kontrollér, om du har en aktiv VPN-forbindelse

Hvis du bruger en VPN-forbindelse, kan du prøve at slå den fra.

Hvis du ikke ved, om VPN er slået til, skal du følge nedenstående trin.

Bemærk:
Nogle antivirusprogrammer leveres med en VPN-forbindelse, der kan være slået til. Kontakt leverandøren af antivirusprogrammet for at få flere oplysninger eller hjælp.
  1. Åbn en webbrowser på en computer eller en mobilenhed på samme netværk som den enhed, du har problemer med.

2. Gå til fast.com. Netflix starter en forbindelsestest.

3. Når testen er gennemført, skal du klikke på Vis flere oplysninger.

4. Notér dig det viste land ud for Klient.

5. Hvis landet ikke stemmer overens med din placering, betyder det, at din enhed eller dit netværk bruger en aktiv VPN-forbindelse. Prøv at slå funktionen fra, og prøv derefter Netflix igen. Kontakt VPN-udbyderen for at få hjælp til at slå VPN fra.

Netflix Kundeservice kan ikke hjælpe dig med at slå en VPN-forbindelse fra, fordi trinnene er forskellige for hver VPN-app eller -tjeneste.

Hvis det ikke har hjulpet at slå din VPN fra, eller placeringen vist på fast.com stemmer overens med din placering, skal du gå til næste trin.