E-mailbekræftelse

Når du tilmelder dig Netflix, kan vi sende dig en e-mail, som beder dig om at bekræfte din e-mailadresse. Når du bekræfter din e-mailadresse, hjælper det os med at holde din konto mere sikker og opdateret.

Tryk eller klik på knappenBekræft e-mailadresse i e-mailen for at gennemføre processen.

Hvis du forsøger at verificere din e-mail, men linket er udløbet, skal du trykke eller klikke på Send link på fejlskærmen for at få tilsendt en ny bekræftelses-e-mail.

E-mailbekræftelse kan i øjeblikket ikke tilvælges.