Netflix-fejl D7114

Vi beklager afbrydelsen
Vi har desværre problemer med din anmodning.

Denne fejl opstår, når et problem med data, som er gemt på din enhed, forhindrer Netflix i at afspille.

Sådan løser du dette problem:

Ryd Netflix-cookien

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette vil logge dig ud fra din konto.

2. Vælg Log ind (Sign In), og indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.

3. Prøv Netflix igen.

Opdater Microsoft Edge

1. Klik på Indstillinger og mere Indstillinger og mere > Hjælp og feedback > Om Microsoft Edge.

2. Klik på Download og installér.

3. Når opdateringen er gennemført, skal du klikke på Genstart.

4. Prøv Netflix igen.

Hvis du får en fejl eller har behov for hjælp med opdatering af browseren, kan du gå til Microsofts supportwebsted.