Netflix viser "Denne enhed hører ikke til din Netflix-husstand"

Denne enhed hører ikke til din Netflix-husstand

Denne meddelelse betyder, at Netflix ikke kunne knytte enheden til din Netflix-husstand.

Hvis du har logget på Netflix på en enhed, der ikke er en del af din Netflix-husstand, kan du oprette en konto for at løse problemet.

Hvis du har logget på et tv, som er en del af din Netflix-husstand, men får denne fejlmeddelelse, skal du bekræfte, at det tv, som du bruger, er tilknyttet din Netflix-husstand. For at gøre dette skal du bekræfte din enhed.

Bekræft, at dit tv er en del af din Netflix-husstand

1. Vælg Bekræft enhed, når du bliver bedt om det på dit tv.

2. Vælg Send e-mail eller Send sms.

3. Følg vejledningen i e-mailen eller sms'en.

4. Når enheden er bekræftet, skal du vælge Fortsæt til Netflix på dit tv.