Netflix viser "Din enhed er ikke en del af Netflix-husstanden for denne konto"

Din enhed er ikke en del af Netflix-husstanden for denne konto

Denne meddelelse betyder, at Netflix ikke kunne knytte enheden til din Netflix-husstand.

Hvis du bruger en enhed, der ikke er knyttet til denne Netflix-husstand, skal du oprette din egen konto for at se Netflix.

Hvis du bruger en mobil eller bærbar enhed, som er en del af Netflix-husstanden, men du får denne fejlmeddelelse, skal du kontrollere, at enheden er forbundet med det samme wi-fi, som et tv eller en tv-forbundet enhed, der er knyttet til Netflix-husstanden. Hvis det ikke løser problemet, kan du opdatere Netflix-husstanden via dit tv eller din tv-forbundne enhed og derefter genstarte Netflix på din mobile enhed.

Bemærk:
Hvis du ikke har adgang til et tv eller en tv-forbundet enhed, kan du gennemgå de seneste aktive enheder og logge af ukendte enheder for at sikre, at Netflix-husstanden ikke er forkert konfigureret på din konto. Start derefter Netflix-appen på din mobile enhed.

Hvis du bruger en mobil eller bærbar enhed, mens du er på farten eller væk fra hjemmet, skal du bekræfte enheden for at se med midlertidigt.

Sådan bekræfter du din mobile eller bærbare enhed:

1. Hvis du får fejlkoden på din mobilenhed: Tryk på Se med midlertidigt

2. Tryk på Send e-mail eller Send sms, så bliver koden sendt.

3. Find koden i den e-mail eller sms, du modtager.

4. Gå tilbage til Netflix-appen, indtast koden, du har modtaget i e-mailen eller sms'en, og tryk derefter på Send kode.

5. Tryk på Fortsæt til Netflix.

Bemærk:
Undgå fremtidige afbrydelser, når du er på farten eller på rejse, ved at knytte din enhed til wi-fi-netværket i din husstand og åbne Netflix-appen mindst en gang om måneden.