Netflix-fejl D7361-1254-C00D36B4

Vi har problemer med din anmodning.

Denne fejl skyldes normalt, at dine videodrivere skal opdateres, eller at en ekstern skærm forhindrede Netflix i at blive afspillet.

Sådan løser du dette problem:

Sørg for, at videodrivere er opdaterede

Du skal muligvis opdatere computerens videodriver eller installere en videodriver, der understøttes af Windows 10.

Netflix Kundeservice kan ikke hjælpe med disse trin. Er du ikke tryg ved selv at udføre trinnene, kan du bede computerproducenten om hjælp.

• Hvis computeren anvender et grafikkort eller en GPU, skal du bruge den software, der blev installeret sammen med kortet, og opdatere dens videodriver.

Bemærk:
    AMD og NVIDIA er de mest udbredte producenter af GPU'er og GPU-software.
  • Hvis en opdatering ikke fungerede, eller der ikke findes tilgængelige opdateringer, skal du fjerne driveren og installere den igen.

• Hvis der ikke findes en videodriver til din computer, der understøttes af Windows 10, kan du prøve at afspille Netflix på en anden enhed eller i en anden browser, som f.eks. Google Chrome, Mozilla Firefox eller Opera.

Bruger du et tv som skærm?

En gang i mellem kan brug af et tv som ekstern skærm for din computer forårsage dette problem.

• Afbryd forbindelsen fra din computer til dit tv, og prøv at afspille serien eller filmen igen. Hvis du kan afspille uden problemer, kan du se i tv'ets brugervejledning eller på producentens websted for at få hjælp til at bruge dit tv som computerskærm.