Netflix viser "Din konto er sat i bero, fordi der er et problem med din sidste betaling".

Hvis du får fejlkoden E101 eller denne fejlmeddelelse:

Din konto er sat i bero, fordi der er et problem med din sidste betaling.

Det betyder, at Netflix ikke kunne behandle din betaling. Dette kan ske af flere årsager:

• Måske havde betalingsmåden ikke penge nok.

• Bemærk, at andre igangværende opkrævninger eller godkendelser kan påvirke den tilgængelige saldo på dit kort.

• Betalingsmåden er udløbet eller er ikke længere gyldig.

• Dit pengeinstitut godkendte ikke den månedlige betaling.

• De betalingsoplysninger, du har givet Netflix, stemmer ikke overens med, hvad din bank har registreret.

• Kun USA: Kreditkortets postnummer på din Netflix-konto stemmer ikke overens med det, der er registreret i din bank.

Følg disse trin for at løse problemet.

Opdater din betalingsmåde

Opdater eller skift din betalingsmåde, så du kan fortsætte med at bruge Netflix.

Du kan prøve den samme betalingsmåde igen ved at indtaste dine eksisterende kontooplysninger igen, eller du kan prøve en anden betalingsmåde. Netflix vil desuden automatisk prøve at gennemføre mislykkede betalinger igen nogle gange i løbet af din faktureringscyklus, så du kan begynde at se Netflix igen.

Bemærk:
Hvis du har opdateret din betalingsmåde, og fejlen fortsat vises på dit tv eller din tv-tilsluttede enhed, kan du prøve at klikke på Tilbage (Back) eller Opdater (Refresh) for at opdatere systemet og vende tilbage til streaming.

Hvis du ikke har succes med at prøve din betaling igen eller en anden betalingsmåde, kan du fortsætte fejlfindingen herunder.

Kontakt dit pengeinstitut

Hvis du stadig ser denne fejl, efter du har opdateret din betalingsmåde, skal du kontakte dit pengeinstitut. Her er nogle eksempler på spørgsmål, du kan stille for at finde ud af, hvorfor vi ikke kan behandle din betaling:

• Er der penge nok til at dække opkrævningen fra Netflix?

• Hvis det er et kredit- eller debetkort, er det så stadig gyldigt, eller har pengeinstituttet udstedt et nyt for nylig?

• Hvis det er et kredit- eller debetkort, kan det så bruges til løbende fakturering?

• Understøtter kortet eller kontoen e-handelstransaktioner?

• Blev transaktionen behandlet som en international opkrævning? Understøtter din konto dette?

• Blev transaktionen afvist af sikkerhedsårsager?

• Kan dit pengeinstitut se transaktionsforsøget fra Netflix? Kan de forklare, hvorfor det blev afvist?

Når du har undersøgt problemet sammen med dit pengeinstitut, kan du prøve at gennemføre din betaling igen på Netflix.com. Hvis du stadig ikke kan foretage en betaling efter at have talt med dit pengeinstitut, foreslår vi, at du prøver en anden betalingsmåde.