Netflix-appen flimrer på min Xbox 360

Brug denne artikel til at løse problemet, hvis Netflix-appen flimrer eller ser uklar ud, når du ser Netflix på din Xbox 360.

Kontrollér AV-kabeltilslutningerne

1. Kontrollér, at AV-kablet er sluttet korrekt til konsollen og tv'et.

2. Sørg for, at kablerne sidder godt fast.

Bemærk:
Brug enten Xbox 360 VGA HD AV-kablet eller Xbox 360 Component HD AV-kablet til at se HD-indhold korrekt på et HD-tv (HDTV). Hvis du bruger et kompositkabel, må du ikke forsøge at angive HDTV-indstillinger. Hvis du forsøger at angive HDTV-indstillinger, kan du miste billedet.

Kontrollér tv-indstillingerne

Nogle skærmproblemer kan skyldes den måde tv'et er konfigureret på. Du kan kontrollere, om dette er tilfældet, i tv'ets indstillinger. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du kontrollerer tv'ets indstillinger, i brugervejledningen.

Under dine tv-indstillinger:

1. Sørg for, at dit tv er indstillet til det samme videosystem (PAL eller NTSC) som din Xbox 360-konsol. Hvis din Xbox 360-konsol f.eks. er købt i USA, skal du sørge for, at dit tv understøtter NTSC.

2. Hvis din Xbox 360-konsol er en PAL-konsol, skal du indstille tv'et til PAL 60.

3. Hvis dit tv har en type billed-/bevægelseskompensation aktiveret, skal du deaktivere den. Følgende er eksempler på kompensationstyper:

• Dynamisk kontrast

• Automatisk kompensation

• Kontrastregistrering

• Lysdetektor

• Bevægelsesregistrering

• Bevægelsesinterpolering

• Bevægelsesudjævning

Bemærk:
Disse funktioner kan have andre navne afhængigt af dit tv's fabrikat og model. Kontakt producenten for at få oplyst, om dit tv har disse indstillinger.

Hvis dine tv-indstillinger er korrekte, skal du forsøge at slutte din Xbox 360-konsol til et andet tv for at se, om der opstår de samme problemer med skærmen.

Du kan også prøve at nulstille dit tv til fabriksindstillingerne. Du kan finde oplysninger om, hvordan du gør dette, i den vejledning, der fulgte med dit tv.

Nulstil skærmindstillingerne på konsollen

Hvis skærmproblemet stadig ikke er løst, skal du nulstille skærmindstillingerne på konsollen.

1. Fjern evt. diske fra diskbakken.

2. Sluk for konsollen.

3. Tænd for konsollen.

• Bemærk, at hvis du bruger en trådløs controller til Xbox 360, skal du tænde for konsollen ved hjælp af knappen Vejledning (Guide) på controlleren. Sørg for, at du bruger spiller 1-controlleren, når du gør dette. Lyset øverst til venstre på spiller 1-controlleren vil være tændt.

4. Når konsollen starter, skal du trykke på knappen Y på controlleren og holde den nede, mens du trykker på den højre udløser. Skærmindstillingerne nulstilles til standardindstillingerne, og konsollen genstarter automatisk. Hvis problemet stadig ikke er løst, skal konsollen muligvis repareres. Du kan starte reparationsprocessen på Xbox-webstedet for at løse dette problem.